Leiderschapscoach/trainer, interim managerWil jij je volle potentieel bereiken?
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Leiderschap
In the Lead

Individueel LEIDERSCHAPSTRAJECT

In the Lead biedt op maat gesneden leiderschapstrajecten aan.
Deze trajecten bestaan uit een mix van coaching, advies en theorie.
Elk traject kent in principe 6 tot 8 gesprekken met tussentijdse afstemming en heeft een looptijd van 3 tot 5 maanden.

Het programma is volledig afgestemd op jou en de vraag die je inbrengt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de wens om jouw (persoonlijk) leiderschap te vergroten,  je volle potentieel vrij te zetten of aan een loopbaanvraag.

De individuele leiderschapstrajecten zijn gericht op het bereiken van een duurzame verandering of transformatie in jouw werk en leven.

 

Leiderschaps TRAINING & WORKSHOPS

In the Lead geeft groepstrainingen en workshops op maat. Op locatie en in-house.

Doel van de training is het ontwikkelen van de leider in jezelf om daar vanuit weer een leider voor anderen te kunnen zijn. Hierbij gaat het om leiderschap waarbij hoofd en hart samenwerken én resultaten worden behaald. In de training ligt de nadruk op leren van en met de groep. Ook is er voldoende ruimte ingelast voor individuele begeleiding zijn voor groepen van 6 tot 10 personen. 

De workshop heeft als thema leven en leiden vanuit authenticiteit. 

 

Interim MANAGEMENT

Behoefte aan advies of een coachend leidinggevende direct op de werkvloer?

In the Lead werkt graag samen met organisaties die het volledige potentieel van hun mensen willen vrijzetten en de beweging willen maken van leidinggeven naar leiderschap.

Functies die goed aansluiten zijn advies en management functies in het werkveld van hrm/hrd/leiderschapsontwikkeling of als operationeel manager.

 

Ervaring

Ik ben Stefanie van Moorsel (1973), oprichter van In the Lead. De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in zowel leidinggevende- als adviesfuncties, in de commerciële en publieke sector.

Daarnaast ben ik breed opgeleid als coach, leidinggevende en trainer. Leiderschapsontwikkeling heeft altijd mijn volle aandacht gehad, omdat (persoonlijk) leiderschap de sleutel is naar verbinding en groei. Door de jaren heen heb ik mij hier verder in gespecialiseerd, met mijn bedrijf In the Lead als resultaat.

Veel mensen en organisaties willen de transitie maken naar leiderschap en hun leiderschap blijven ontwikkelen. Ik zie het als mijn taak hen bij deze opgave te ondersteunen én te helpen om hier de vruchten van te plukken.

Referenties

OPDRACHTGEVERS VAN IN THE LEAD ZIJN O.A.
ABN AMRO, UWV, DELTA LLOYD, ANWB, DDOCK, NFF, NATIONALE NEDERLANDEN, BAS CONSULTANCY, HARVER, SIMPEL EN DAS RECHTSBIJSTAND