Massagetherapeut voor mensen met lichamelijke en verstandelijke beperkingen
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Maar wie masseer jij nou, Thobien?

Ik geef met de Connecting Touch Therapy ontspannende massages aan mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking op lokatie , en…. Ik leer ouders en zorgverleners  om de voet-, hand- en hoofdmassages te geven zodat jullie contactmomenten nog meer verdiepen.

 

Connecting Touch Therapy

Ontspannende massages voor mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking.

Meer Ontspanning

Minder stress

Meer lichaamsbeleving

Prettiger door de dag heenkomen

 

Connecting Touch Therapy

Als Connecting Touch Therapeut vind ik het belangrijk dat gehandicapten de kans krijgen om zich te ontspannen door de ervaring van regelmatig gemasseerd en aangeraakt te worden. Het is bewezen dat aanraking van de huid een van de eerste levensbehoefte is. Alle veranderingen in de gezondheidszorg hebben ervoor gezorgd dat de contact- en verzorgingsmomenten kort, vluchtig en snel geworden zijn. Ik heb het zelf allemaal meegemaakt toen ik nog als verpleegkundige werkzaam was in verschillende zorginstellingen en zorgorganisaties. De behoefte aan contact en aanraking neemt toe naarmate de gezondheid van een mens slechter is. Ik geloof dat de verschillende CTT massages, zoals voet(reflex)-, hand-, hoofd- en lichaamsmassages de kwaliteit van leven toeneemt. De 100% natuurlijke essentiële oliën kunnen veilig gebruikt worden met de medicijnen. Het zorgt ervoor dat het lichaam op natuurlijke wijze extra ondersteund wordt. Door deze ontmoeting verbinden we ons met elkaar op een veilige manier. Dat ik samen met jou en eventueel je verzorgers op zoek ga welke massage jij op dat moment nodig hebt.

 
 

Wat anderen erover zeggen.

Luister naar de ervaringen van Charlie en zijn moeder Wouthera. Charlie heeft vooraf duidelijk aangegeven dat hij ook vragen wil beantwoorden. Ps: De video sluit door een technisch probleem abrupt af. Ik heb besloten om de video wel te plaatsen.

Sinds een aantal jaar masseer ik Winny. Een jonge vrouw van begin 20. Haar ouders vertellen waarom zij het zo belangrijk vinden dat hun dochter gemiddeld 1 x per maand gemasseerd wordt.

 

We merken als hij overdag is gemasseerd, dat hij ‘s avonds rustiger is.

 

Charl en Wouthera

Ze slaapt de eerste nachten na de massage een stuk beter.

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Massage op lokatie ontvangen:

Thuis, zorginstelling, dagbesteding 

 

Cursus Connecting Touch massages:

leer voetreflex-, hand- en hoofdmassages geven

met gebruik van 100% natuurlijke oliën.

 

 

 

Respectvolle benadering zorgt voor verbinding.

Gezien worden zorgt voor erkenning.

Een ontspannen lichaam zorgt voor een ultieme lichaamsbeleving.

Vraag jij je af waarom de Connecting Touch Therapy massage op lokatie wordt gegeven? Wat maakt dat dit zo anders is dan een gewone massage? Ik ga het je uitleggen.

Lees Verder