Hypnotherapeut, Register CounsellorIedereen is tot grote dingen in staat
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Transformose

Mijn naam is Twan Boetzkes en ik ben oprichter van Transformose. Ik ben gecertificeerd counsellor, hypnotherapeut en IEMT practitioner.

Ik heb jaren ervaring in hypnose, counselling / coaching en IEMT. Vanuit mijn praktijk in Eindhoven zorg ik weer voor balans in jouw leven.

Door verschillende factoren kun je uit balans geraakt zijn. Denk bijvoorbeeld aan stress, burn-out maar ook aan fysiek klachten door overgewicht of door roken. Je kunt gebukt gaan onder een laag zelfbeeld, onzekerheid ervaren, slapeloosheid, depressieve klachten of vermoeidheid hebben.

Door coachingcounseling en/of met behulp van hypnose of IEMT kun jij je bewust worden van jouw denkpatronen en jouw belemmerende overtuigingen. Je kunt ze veranderen in versterkende overtuigingen. Dan krijg je een ander beeld van de werkelijkheid. Een andere kijk op jezelf. Hierdoor verdwijnen ook je de bijbehorende klachten.

Herken jij jezelf?

Herken jij jezelf in een van onderstaande punten op het gebied van privé en/of werk? 

- Wil je stress verminderen? 
- Wil je van je (aankomende) burn-out af?
- Heb je onverklaarbare hoofdpijn?
- Wil je beter om kunnen gaan met stress?
- Wil jij afvallen
- Heb je faalangst?
- Wil je stoppen met roken?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van problemen of klachten waarbij ik je kan helpen. Heb je een ander probleem of wil je aan een ander punt werken? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Tijdens een gratis adviesgesprek bespreken we waaraan jij wilt werken en wat hiervoor de beste aanpak is. Na afloop kun je eerst alles rustig laten bezinken. Mocht je samen met mij aan de slag willen om jouw klachten en/of problemen aan te pakken dan maken we vervolgens een eerste afspraak. 

Waarom Transformose?

Hulp door counselling, hypnose, hypnotherapie, IEMT en coaching

Tijdens het gratis adviesgesprek bepalen we wat de beste aanpak is van jouw probleem of klacht. Dit kan zijn door middel van een of enkele hypnotherapie (hypnose) sessies, coaching of counseling gesprekken. Selecteer onderstaand een van deze behandelmethodes om hierover meer te weten te komen.

Hypnose & Hypnotherapie


Toepassing van hypnose

Ons gedrag is vaak gebaseerd op ingesleten patronen van denken en doen. Beperkende overtuigingen kunnen ons aardig in de weg zitten.

We kunnen zo onmogelijk onze volledige capaciteit benutten en onze doelen verwezenlijken.

Door middel van hypnose laat jij als cliënt toe dat de hypnotiseur rechtstreeks tegen jouw onderbewustzijn kan praten.

Jij staat toe dat aan jouw gegeven suggesties door het onderbewustzijn worden geaccepteerd en de veranderingen plaatsvinden die jij nodig hebt.

Als cliënt blijf jij in controle.

Uitleg over hypnose

Hoe werkt hypnose dan?

Doordat jij in een diepe ontspanning gebracht wordt, een diepe vorm van trance, heeft het bewuste geheugen geen behoefte meer om op al hetgeen gezegd wordt te letten. Het bewuste geheugen is met andere zaken bezig. Hierdoor staat jouw onderbewustzijn open voor directe en indirecte suggesties.  

Hypnose is een hulpmiddel

Hypnose is zelf geen therapie, maar wel een hulpmiddel om therapeutische doelen te bereiken. De werkzaamheid ervan is wetenschappelijk goed onderbouwd. Vooral met behulp van MRI scans en elektro-encefalografie (EEG) zijn hersen fysiologische correlaties van trancetoestanden duidelijk aangetoond. Al door enkele hypnose-zittingen kunnen duidelijke veranderingen worden vastgesteld.

Mede daarom worden hypnose en aanverwante technieken wereldwijd meer en meer gebruikt in verschillende vormen van psychotherapie.

Overige toepassingsgebieden

Hypnose is onder andere ook te gebruiken bij:
Stoppen met roken
Afvallen en gewichtsproblemen
- Angsten (faalangst, vliegangst, hoogtevrees, angst voor de tandarts)
- Pijnvermindering (ook hoofdpijn en migraine)
- Allergieën
- Psychosomatische klachten
Nagelbijten
- Obsessieve Compulsieve Stoornis (OCS)
- Stress verminderen
- (Aankomende) burn-out
- Enz. enz. enz....

Hypnose

Gecertificeerd hypnosecoach

Als hypnosecoach ben ik aangesloten bij Hypnose Vereniging Nederland (HVNL) onder nummer HVNL-110. Verder ben ik aangesloten bij het International Hypnotherapist Register (IHR). IHR practitioners voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben IHR gedragsregels en vallen onder IHR klacht- & tuchtrecht.

 

 
 
 

 

 

 

Counseling


Wat is counseling?

Counseling is een korte vorm van psychosociale hulpverlening. De counsellor ondersteunt en begeleidt je bij ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties in jouw leven. Deze situaties kunnen klachten geven.

Klachten die door counseling kunnen worden verholpen

Denk aan de volgende klachten: vermoeidheid, weinig energie, lusteloosheid, hoofdpijn of een ontevreden gevoel.

Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Counseling kan je helpen om de balans in jezelf en in je leven terug te vinden. Hierdoor kunnen jouw klachten verminderen of verdwijnen. Samen met de counsellor ga je op zoek naar een oplossing binnen de grenzen van jouw mogelijkheden. Je wordt door de counsellor geholpen om weer zo goed mogelijk te kunnen functioneren.

 
 
counseling eindhoven

Wanneer counseling?

Ook al zijn de klachten bij iedereen anders, de boodschap is helder. Er is even een pas op de plaats nodig. Er is aandacht nodig voor jou en jouw probleemsituatie.

Counseling is geschikt voor iedereen die stress ervaart. Voor iedereen die het gevoel heeft dat alles teveel is. Of voor diegene die tegen problemen aanloopt binnen het gezin, het werk of de relatie.

Herken jij jezelf in een van de volgende situaties?

- Last van stress
- Overspannenheid
- Burn-out of een dreigende Burn-out
- Emotionele problemen
- Chronische vermoeidheid
- Problemen op het werk
- Relatieproblemen
- Communicatieproblemen en conflicten
- Leermoeilijkheden
- Rouw en verlies
- Moeilijke omgang met je kinderen
- Slaapproblemen
- Concentratieverlies
- Klachten van depressieve aard
- Vage lichamelijke klachten
- Levensvragen
- Zingeving

Dan kan counseling voor jou uitkomst bieden.

Hoe gaat counseling in zijn werk?

Bij counseling geef jij zelf in de gesprekken aan hoe jij jouw situatie beleeft en waar je naar toe wilt. De counsellor werkt niet volgens een ‘standaardlijstje’. Hij houdt rekening met jouw eigen gevoelens, wensen en ervaringen. In gesprekken begeleidt de counsellor jou in het verhelderen van jouw functioneren. Soms wordt gebruik gemaakt van oefeningen. Langzaam krijg je hierdoor nieuwe inzichten.

Door de ontstane veranderingen in je gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedrag krijg je weer grip op de situatie en je omgeving.

Counseling is strikt vertrouwelijk en valt onder het beroepsgeheim. Ook wanneer het counselingtraject vergoed wordt door een derde partij, zoals een werkgever, wordt niets uit de gesprekken besproken met deze partij zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.

counseling

Kosten en trajectduur van counseling

Counseling is een korte vorm van psychosociale hulpverlening. De counsellor ondersteunt en begeleidt je bij ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties in jouw leven. Deze situaties kunnen klachten geven.

De duur en kosten van counseling zijn sterk afhankelijk van jouw hulpvraag. Het aantal sessies varieert normaal tussen de vijf en tien sessies van één tot anderhalf uur. De aard en de complexiteit van het probleem, maar ook jouw eigen betrokkenheid en inzet spelen hierbij een rol.

Kosten worden berekend op basis van een uurtarief. Je ontvangt hiervoor een rekening. Veel zorgverzekeraars verstrekken een vergoeding voor de kosten van counseling. Kijk jouw verzekeringspolis hierop na. Ook de werkgever, diverse regelingen zoals re-integratietrajecten (IRO), het Persoons Gebonden Budget (PGB) en belastingaftrek kunnen mogelijkheden bieden voor een tegemoetkoming in de kosten.

Register Counsellor

Als Register Counsellor ben ik aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) (lidnummer 8700). Verder ben ik aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) (licentienummer 301472R). Zowel de NFG als de stichting RBCZ bewaken de kwaliteit van de Register Counsellor. Zij stellen permanente educatie en intervisie verplicht. De gedragscode en het klachtenreglement van de NFG is van toepassing.

In samenwerking met Quasir uit Meppel heeft de NFG zowel de klachtenfunctionaris als de geschillencommissie geregeld. Hiermee voldoe ik aan de daarvoor gestelde eisen door de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

AGB Code 90101069 / AGB Praktijkcode 90060634

 
 
 
 

Counseling in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een counseling in Eindhoven? Mijn praktijk bevindt zich in het noorden van Eindhoven. Mijn clienten komen niet alleen deze gemeente, maar ook uit omliggende plaatsen zoals Son, Best, Nuenen, Geldrop en Veldhoven. En door de goede ligging aan de A50 ontvang ik ook regelmatig clienten uit St-Oedenrode, Veghel, Uden, Oss en Schijndel. 

Wil je meer informatie? Bel dan 06 - 21 66 66 36, mail naar info@transformose.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Coaching


Wanneer coaching?

Ervaar je een tekort aan vaardigheden op een bepaald vlak? Dan kan coaching een uitkomst bieden. Tijdens het coachingsproces leer jij en wordt kennis en kunde overgedragen afgestemd op jouw vraag. Het is gericht op het optimaliseren van een taakgerichte situatie. Onder coaching valt dan ook het stimuleren / motiveren om je (zakelijke) doelen te halen.

Realiseren van doelen

Je hebt iemand nodig die je de weg wijst bij het realiseren van je doelen? Dan help ik je daarbij. Ik reik je handvatten aan waarmee je verder kunt.Ik geef aan hoe je je talent hiervoor beter kunt inzetten.

Geen therapie

Coaching is geen therapie, en helpt niet bij trauma's uit het verleden. Coaching stamt voort uit sport coaching. Er wordt gekeken naar teamwork en hoe je je doelen kunt bereiken of de beste mogelijke prestatie neer kan zetten.

Word je echter steeds belemmert in bijvoorbeeld je motivatie of focus om door te zetten dan is counselling en/of hypnose misschien de aangewezen weg om te achterhalen waardoor dat komt.

Coaching eindhoven