Bewustzijnscoach / Websites voor zzp-ersHerstel innerlijke rust en vertrouwen na burnout, ziekte en verlies
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Qigong - Soul Healing - Coaching
Ontspannen leven

 

ZHINENG QIGONG DEN HAAG

Werken aan herstel, vitaliteit en een basis van rust en vertrouwen in jezelf. In de Zhineng Qigong lessen komt het aan bod in meditatieve visualisatie en vloeiende, fysieke beweging.

 

ZHINENG QIGONG RHENEN

Cursus van 5 lessen waarin je de basistechnieken en -oefeningen van Zhineng Qigong ontdekt. Geeft meer energie, souplesse en innerlijke rust. Ook goed in te zetten voor healing en herstel.

 

ONLINE ABONNEMENT

Met een basis in Zhineng Qigong vind je in dit abonnement inspiratie en oefeningen voor rust, focus, meditatie, gezondheid en meer. Om ieder moment terug te kunnen keren naar jouw ontspanning en essentie.

 

HEALING

Wanneer het leven vast dreigt te lopen en je wilt herstellen van een schok, ziekte, verlies, burnout e.d., brengt healing je weer in contact met jouw innerlijke bron van rust en vertrouwen. Herstelt de balans.

 

MEDITATIE

Iedere dinsdagavond ben je welkom bij een Asha Meditatie. Deze meditatie maakt gebruik van ritme en geluid om de hersenen te ontspannen en dieper de stilte in te gaan.

 

WORKSHOPS & RETRAITES

Door het jaar heen organiseer ik regelmatig workshops, programma’s en retraites om dieper te gaan. Vaak in samenwerking. Oa detoxretraite voor vrouwen en 2-daagse ‘terug naar jezelf’.

 

VERTROUWEN, GELUK EN FLOW

Is het druk in je hoofd en ervaar je vaak stress? Drukken gebeurtenissen uit het verleden nog steeds een flink stempel op je huidige leven? Of ga je misschien door een lastige periode door ziekte, afscheid, problemen in je onderneming, op je werk of in je relatie?

 

Dan is het hoog tijd om te ontdekken dat er iets in jou is dat nooit verandert. Een achtergrondstilte of ‘Presence of Awareness’ die altijd bij je is en jou ook draagt.

 

Uit eeuwenoude tradities en modern onderzoek blijkt dat wanneer jij opnieuw connectie maakt met dat onveranderlijke, met die essentie, het leven lichter wordt en zich een diep vertrouwen ontvouwt. Het leven blijkt je dan eigenlijk altijd te helpen en je hoeft dus niet meer zo te vechten.

 

Ontspannen Leven gaat over de meester zijn over jouw leven. Met je lichaam als gezonde thuisbasis werken gevoelens en gedachten goed samen. Vanuit een innerlijke basis van vertrouwen en rust ervaar je diepe verbondenheid met jezelf, de ander en het universum. Mensen die bewust zijn van die verbondenheid ervaren vanzelf meer vertrouwen, geluk en flow.

 

Om dit te bereiken maak ik gebruik van verschillende invalshoeken, waaronder Soul Healing en Zhineng Qigong. Zodat je op alle niveau’s in kunt stappen en de begeleiding aangepast kan worden naar jouw specifieke vraag en wens.

 


Ik heb een tweede bedrijf: Een website van Wabke

BETAALBARE WEBSITES VOOR ONDERNEMERS MET PASSIE

Als zelfstandig ondernemer kun je er echt niet omheen. Je moet online aanwezig zijn. Met een website als thuisbasis. Voor de presentatie van jezelf, je product en je bedrijf. Waar jouw expertise en passie uitstraalt in woord en in beeld.

 

Voor de ene ondernemer is een website een visitekaartje dat er nu eenmaal bij hoort. Voor de ander is het deel van een online strategie. Wat voor jou ook de reden is; het moet een plek zijn waar jij blij van wordt. Waarvan je denkt ‘ja, dat is waar ik voor sta!’.

 

Om die reden staat jouw verhaal centraal als ik een website voor je maak. Maar ik denk ook graag met je mee en kan advies geven. Over hoe je jouw bezoekers aanzet tot actie. En je handig gebruik maakt van tips en tricks om jouw website effectiever te maken.

 

Een Website van Wabke is een WordPress website met het thema Enfold. Daarmee kan ik lezen en schrijven en krijgt iedere website een eigen stijl. Afhankelijk van jouw wensen en de ingrediënten (teksten, beeldmateriaal, logo, huisstijl e.d.). Geen standaard eenheidsworst, maar wel een lage prijs. Persoonlijk en professioneel.