(loopbaan)Coach, coach voor volle hoofden, veerkracht en balans Enschedecoach voor volle hoofden, balans en veerkracht en loopbaanvragen
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

stress, burn-out, veerkracht, loopbaanvragen
Volhoofd

 

Heb je een vol hoofd?

Veel mensen geven aan een vol hoofd te hebben. Door te ontdekken wat voor jou belangrijk is en daar aandacht aan te besteden kan je keuzes maken en ontstaan mogelijkheden om meer rust en ruimte te ervaren. Hierdoor kan je je doelen bereiken, zowel in je werk als in privé situaties. Levens brede coaching is hierbij een waardevolle aanvulling!

Met Volhoofd ga ik uit van een positieve, individuele aanpak. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen naar jouw situatie zoals die nu is, maken we een analyse van de obstakels waar je tegenaan loopt en krijgen we zicht op de punten waar we aan kunnen werken. Aan het eind van dit gesprek zal ik je een voorstel doen voor het vervolgtraject.

De route die we daarna samen gaan bewandelen is geen rechte weg. Gedurende de reis kunnen we verschillende zijpaadjes inslaan met als doel nieuwe wegen te vinden die jou verder helpen in je werk, je studie en privé-leven.

Als ervaringsdeskundige maak ik gebruik van diverse technieken vanuit mijn opleiding tot AD(H)D coach, Plan B methodiek voor autisme vriendelijke coaching, oplossingsgericht coachen, NLP(Neuro Linguïstisch Programmeren), systemisch werk, taal van het lichaam, loopbaancoaching en mijn jarenlange werkervaring als (loopbaan)coach. Onze gesprekken combineren we met oefeningen en opdrachten. Afhankelijk van de vraag ontwikkel ik een (flexibel)maatwerktraject.

Tijdens het traject evalueren we regelmatig zodat we de juiste weg vinden en zo nodig bij kunnen sturen.

+31 (0) 6 23 40 77 79
Voortsweg 204F
7523 CK Enschede