Wij maken samen het leven mooier

, mooier dan we alleen zouden kunnen, dát is onze Bedoeling.

Zoek je tijdelijk een goede en integere specialist? Kies dan hier een Vermooooier. Vermooooiers zijn zelfstandige professionals, mooie mensen met de M van medemenselijkheid. Die van harte ondernemend en innovatief zijn, die graag je verwachtingen overtreffen, graag delen en onze omgeving daarbij verantwoord behandelen. Wij maken jouw leven mooier. Privé en/of zakelijk.

Kijk op de kaart hieronder voor een overzicht of zoek op deze overzichtspagina. Wil je snel een goede match? Bel dan (085) 06 07 08 9.

Installeer hier gratis de Vermooooiers' Specialistenvinder om bij jouw zoekacties in Google altijd de mooooiste resultaten te krijgen.

In de wereld die razendsnel verandert, zijn zelfstandig professionals de 'flying doctors' die snel en overal inzetbaar zijn.

Binnen Vermooooiers werken zij sinds januari 2018 samen om jou en de samenleving van mooie oplossingen te helpen voorzien.

Vermooooiers hebben een bovengemiddelde drive voor menselijke en maatschappelijke meerwaarde in willekeurig welk proces of bedrijf.

Vermooooiers heeft de natuurlijke organisatie die zich snel kan aanpassen aan de omgeving: alle cellen werken zelfstandig en tegelijk synergetisch samen. Als in de natuur. Zonder baas of hiërarchie. Jonge technologieën helpen ons daarbij.

Onze intentie is om het leven mooier te maken vanuit onze MOOOOI-principes: Medemenselijk, Omgevingsverantwoord, Ondernemend en -gevend, Oprecht, Overtreffend in kwaliteit en Innervatief. Als je je hiertoe van nature aangetrokken voelt, ben je van harte welkom.

Ben jij zelf zo'n zelfstandig professional (max 10 werknemers) of wil je dat graag worden? Dan nodigen wij jou ook uit!

 

AMBASSADEURS

Jos de Blok

Initiatiefnemer Buurtzorg

Jan Bommerez

Auteur, mentor, coach, inspirator

Bloemlezing van zijn boek 'Door de bomen het bos zien'

8 mei legde Jan aan Vermooooiers uit hoe je marketing in flow doet, de presentatie is beschikbaar voor partners van Vermooooiers

Christian Kromme

Auteur en Futurist Speaker

Bloemlezing van zijn boek Humanification

4 juni sprak Christian voor ons in Zwolle over de Mooooie Toekomst voor zp'ers.

Installeer Vermooooiers' Specialistenvinder en vind de mooooiste resultaten bij je zoekopdrachten in Google (niet op mobiel)

Wil je alleen op de hoogte blijven? Vul dan hieronder je mailadres in.

Hou me op de hoogte


Vermooooiers werkt ook samen met

 

 

Vermooooiers is also known as Vermooiers or Vermoooiers 😉

support@vermooooiers.nl

(085) 06 07 08 9