Wij maken samen het leven mooier

, mooier dan we alleen zouden kunnen, dát is onze Bedoeling.

Zoek je voor jezelf of voor je organisatie een goede en integere specialist die primair als doel heeft om de wereld mooier te maken? Kies dan hier een Vermooooier.

Vermooooiers zijn zelfstandige professionals die van harte ondernemend en innovatief zijn, die graag je verwachtingen overtreffen en zowel mensen als natuur daarbij verantwoord behandelen.

Kijk op de kaart hieronder voor een overzicht of zoek op deze overzichtspagina.

Wil je snel een goede match? Bel dan (085) 06 07 08 9.

 

Onze Bedoeling of Purpose is om het leven mooier te maken. We doen dat op een nieuwe manier als netwerkorganisatie en vanuit onze MOOOOI-principes:

Medemenselijk

Omgevingsverantwoord

Ondernemend

Oprecht

Overtreffend in kwaliteit en

Innervatief

Scroll naar nadere detaillering

AMBASSADEURS

Jos de Blok

Initiatiefnemer Buurtzorg

Jan Bommerez

Auteur, mentor, coach, inspirator

Bloemlezing van zijn boek 'Door de bomen het bos zien'

 

Christian Kromme

Auteur en Futurist Speaker

Bloemlezing van zijn boek Humanification

 

 

Wil je meekijken wat we beleven? 

Installeer Vermooooiers' Specialistenvinder en vind de mooooiste resultaten bij je zoekopdrachten in Google (niet op mobiel)

 

Vermooooiers heeft een partnerschap met Hofweb, de beste online biologische winkel. Mede daardoor geven we inhoud aan onze MOOOOI-waarden medemenselijk, omgevingsverantwoord, ondernemend, overtreffend, oprecht en innervatief. Partners van Vermooooiers kunnen door een Ambassamooooierschap van Hofweb te bekleden een 'mee-werkvergoeding' krijgen.

Vanuit een sterke passie voor biologische producten, verzorgt Hofweb wekelijks biologische boodschappen. Hofweb verzamelt de producten, verpakt ze per huishouden en levert ze thuis of op een afhaaladres. En dat al sinds 2004. Zo dragen ze bij aan een mooier leven voor mens en dier en voor een beter milieu.

Met een netwerk van ruim 50 boeren heb je niet alleen elke week een gevarieerd vers groente en fruit aanbod van Nederlandse bodem, maar bijvoorbeeld ook kaas, brood en vlees direct van de producent! De boeren ontvangen een eerlijke prijs voor deze producten. Buiten het lokale aanbod vullen zij het assortiment aan met een compleet supermarktassortiment zodat je alle boodschappen in één keer kunt bestellen.

Hofweb zet het voedsellandschap weer in bloei. Door kleinschalige boeren weer een eerlijk prijs te bieden, op biologisch (dynamische) wijze voedsel te telen en een korte voedselketen te organiseren is dit mogelijk.

Samen zetten we de landbouw weer in bloei! Geen verliezers, maar een toekomstperspectief voor iedereen! Doe je mee?

Vermooooiers werkt ook samen met

Wat is Vermooooien?

Een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen voor zelfstandig professionals die hoofd, hart en handen willen verbinden, onderling en met het geheel.

Medemenselijk
Een Vermooooier is zich steeds meer bewust van de eigen belangrijke rol in het geheel van de samenleving. Daarom zien en behandelen we klanten en andere relaties in de eerste plaats als medemens. We streven naar compassie en maak geen misbruik van vergissingen, onwetendheid of andere menselijke tekortkomingen. Menselijk handelen weegt voor ons zwaarder dan strikt zakelijk, procedureel en winstmaximaliserend handelen.

Omgevingsverantwoord
Een Vermooooier is zich steeds meer bewust van het effect van het eigen patroon van wonen, voeding, lifestyle, vervoer en zakelijk handelen. We willen niet ten koste van anderen leven. Daarom werkt ieder aan een WNF ecologische voetafdruk van 1 of lager. Onze bedrijfsmatige activiteiten rekenen we daarbij mee in onze privé voetafdruk. Duurzaam handelen doen we van harte. We maximaliseren maatschappelijke, niet financiële winst.

Ondernemend
Een Vermooooier wil actie ondernemen om de wereld mooier te maken en betekenisvolle impact te leveren, zowel betaald als onbetaald, zowel door eigen actie als door het aanmoedigen van anderen. Daarom nemen we risico’s op de arbeidsmarkt door ondernemerschap binnen een eigen bedrijf, andermans bedrijf of voor een maatschappelijk doel. Er is nog veel te vermooien in de wereld, dus we hebben echt iets te doen.

Oprecht
Een Vermooooier wil integer zaken doen met klanten, leveranciers, concurrenten, samenwerkingspartners en andere relaties. We houden empatisch rekening met hun belangen, ook als het gaat om eisen die we aan leveranciers stellen en prijzen die we hen betalen. We kiezen niet voor de laagste prijs als dat een te hoge prijs betekent voor mens en natuur. We voelen ons in relatie met het geheel.

Overtreffend in kwaliteit
Een Vermooooier wil van harte hoge kwaliteit leveren en liefst de verwachting van de klant overtreffen. We vragen onze klanten of ze enthousiast zijn over onze leveringen en zullen onverhoopte ontevredenheid consciëntieus trachten om te buigen. Zo werken we met onze kwaliteit aan een mooier leven voor onze klanten en via hen voor hún relaties en het geheel.

Innervatief
Een Vermooooier heeft voelsprieten voor innovatie en is van binnenuit gericht op vernieuwing van processen waardoor het leven mooier wordt. Vernieuwing is een noodzaak voor vermooiing van de wereld. We blijven op de hoogte van nieuwe technologieën op ieder werkterrein. We gebruiken onze netwerken om samen aan nieuwe ideeën te werken en zo stenen bij te dragen aan het geheel.

Terug

 

 

Vermooooiers is also known as Vermooiers or Vermoooiers 😉

support@vermooooiers.nl

(085) 06 07 08 9