Klik hier om je aan te melden

 

1  Op de Vermooooiersmarkt schenken Vermooooiers elkaar diensten. Dat heeft veel voordelen:

1  Je kunt makkelijk iets vragen aan een specialist

2  Je kunt makkelijk laten zien wat je in huis hebt

3  Je kunt makkelijk extra ervaring opdoen

4  Je kunt makkelijk nieuwe warme contacten krijgen

5  Je kunt er nieuwe aanbevelingen door krijgen

6  Je kunt er maatschappelijk verantwoord mee ondernemen

 

2  Als je meedoet, kunnen anderen jou benaderen. Je bent niets verplicht. Niemand heeft recht op wat je aanbiedt. Alles is vrijwillig, gratis en geschonken. Dit is belangrijk om buiten belastingadministratie te blijven.

 

3  We houden bij wat er gebeurt om samen te zien wat we allemaal voor elkaar betekenen en om de drempel om een vraag te stellen laag te houden.

 

4  Je start met een Cadeautijd van 20 uur. Als je iets voor een ander doet voor bijvoorbeeld 2 uur, heeft daarna een saldo van 20 + 2 = 22. Die ander heeft dan een saldo van 20-2 = 18. Wie een saldo van 0 heeft bereikt, kan op dat moment geen Cadeaus meer vragen.

 

5  Meld je aanbod, vragen en wijzigingen via het Formulier .

 

6  Je kunt via e-mail een beroep doen op iemand die iets aanbiedt of reageren op een gestelde vraag. Je bent vrij om op het verzoek al of niet in te gaan.

 

7  Als je geen tijd hebt, kun je je aanbod op 0 uur zetten.

 

8  Na afloop van iedere opdracht meldt de opdrachtgever dit namens beiden via het Formulier .  Tip voor de vrager: Vraag of je de gever een aanbeveling of review zult geven op diens website op social media.

 

9  Voorlopig hebben alleen Vermooooiers toegang tot de markt. Mogelijk kunnen we later ook andere mensen of organisaties toelaten. Het is wel toegestaan dat een Vermooooier namens iemand anders een vraag stelt, bijvoorbeeld coaching voor een vriend. Het is altijd aan de aanbieder of die daarop in wil gaan. Het is ook mogelijk dat een deelnemer de vraag stelt om een urenvergoeding voor werk dat hij of zij zelf voor een maatschappelijk doel wil doen. (Voorbeeld: Ik wil graag mijn Cadeautijd aanvullen met uren die ik voor een mvo-organisatie ga besteden.) 

 

10  Een eventueel conflict lossen jullie zelf op. Vermooooiers is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitvoering of ieder ander aspect van enige vorm van overeenkomst tussen twee of meer deelnemers.