Welkom!

(voor wie zich aangemeld heeft)

Je bent nu een Vermooooier, fantastisch dat je erbij bent!

We zullen je hieronder voorstellen aan een aantal van de eerste Vermooooiers en de eerste producten.

Ondertussen verwerken wij je aanmelding zodat je snel kunt inloggen in het mooie digitale atelier.

Kathinka Chardon, Trainer Geweldloze Communicatie

 

Welkom!

(voor wie zich aangemeld heeft)

Je bent nu een Vermooooier, fantastisch dat je erbij bent!

We zullen je hieronder voorstellen aan een aantal van de eerste Vermooooiers en de eerste producten.

Ondertussen verwerken wij je aanmelding zodat je snel kunt inloggen in het mooie digitale atelier.

Kathinka Chardon, Trainer Geweldloze Communicatie

1. Installeer Vermooooiers Specialistenvinder (niet op mobiel)

Exclusief voor de partners van Vermooooiers investeerden we 30000 euro in de Specialistenvinder. Kijk in het filmpje hieronder hoe die werkt. Binnen 24 uur is jouw website ook te vinden. De Specialistenvinder werkt op dit moment al in de desktopbrowsers Chrome en Firefox. Op mobiele apparaten is het technisch niet mogelijk.

Installeer de Specialistenvinder op je computer of laptop.

Annemarie Zijl

Grafisch Vormgever

"Voor mij is er niets mooiers dan samen bijdragen aan een betrokken, eerlijke en inspirerende samenleving."

Erwin Wils

Mindset coach

“Het is mijn passie om het ultieme uit mijn cliënten te halen. Omdat Vermooooiers daarvoor ook een platform wil zijn, vind ik dit een heel mooi initiatief.”

EERSTE PARTNERS

Corstiaan Hesselink

Allround Developer

"De Specialistenvinder is een heel slimme innovatie voor ons zelfstandig professionals, more to follow!"

Eddy van Tolie

Interim-manager en Trainer

“Vaak blijft het tussen zp'ers bij enthousiaste mailwisselingen. Als we echt met elkaar de verbinding aangaan via Vermooooiers, dan moet het mogelijk zijn om concreet te worden en echt samen mooooie projecten op te starten.”

Nick Ratering

Interaction Designer

"Ik werk graag samen met andere zelfstandig professionals, dan kunnen we altijd meer dan ieder voor zich."

 Frank Hogenkamp

Filmmaker

"Ik geloof in samenwerkingen met mensen die net als ik waarde hechten aan kwaliteit, originaliteit en eigenheid, wordt mooooi!"

2. Vermooooiers-logo downloaden

Vermooooiers wordt een kwaliteitsmerk voor zelfstandig professionals. Als partner van Vermooooiers mag je één van de partnerlogo's op je site plaatsen. Je kunt ze hier vandaan 'plukken' door boven de afbeelding met je rechtermuisknop te klikken op Opslaan. Kies degene die het beste bij jouw huisstijl past.

3. Boeken ambassadeurs downloaden

Als Vermooooiers weten we ons gesteund door een aantal Nederlandse internationals

Jos de Blok

Initiatiefnemer Buurtzorg

"Aan Buurtzorg zie je hoe het 'uit de hand kan lopen' als je een paar eigenzinnige geesten bij elkaar zet. De vernieuwing die Buurtzorg realiseert is waarschijnlijk pas het topje van de ijsberg. We hebben dringend behoefte aan collectieve intelligentie op sociale terreinen."

Jos is de perfecte inspirator voor het Vermooooiers-initiatief. Hij heeft gedachten en woorden omgezet in daden en laten zien hoe een nieuw idee, gedragen door vakkundige en sociaal bewogen mensen, enorme potentie heeft.

Jan Bommerez

Auteur, mentor, coach, inspirator

"Ik krijg hier een warm gevoel bij in mijn hart... Natuurlijk wil ik ambassadeur zijn. Collectieve intelligentie als van Vermooooiers draagt de toekomst."

Download hier het gedeelte uit zijn boek "Door de bomen het bos zien" dat Jan speciaal voor Vermooooiers beschikbaar stelde. Het is een perfecte samenvatting van de enorme potenties die we nu nog onbenut laten. "Overal waar de co-intelligentie een grotere rol kan spelen, neemt het aantal meer optimale oplossingen toe."

Christian Kromme

Auteur en Futurist Speaker

"Collectieven als Vermooooiers hebben absoluut de toekomst; de heel nabije toekomst is die van slimme co-intelligentie die de wereld mooier helpt maken."

In zijn boek Humanification legt Christian uit hoe de technologische ontwikkelingen hetzelfde patroon volgen als de menselijke ontwikkeling. Het hele e-book kun je hier gratis downloaden. Christian komt graag een keer spreken voor Vermooooiers.

4.  Kijkje in het platform

Om goed te kunnen samenwerken, hebben we het beste communicatieplatform nodig.

Daarom hebben we een Premium contract gesloten met Workplace.

Een groot voordeel is dat het grotendeels werkt als Facebook, waardoor het voor de meeste partners gemakkelijk te gebruiken is.

Bovendien zijn de features van dit programma van heel hoge kwaliteit.

Het staat los van de privéversies van Facebook, er worden geen gegevens gedeeld met Facebook.

Dit platform is voor Vermooooiers een bron van inspiratie en een besloten plek om elkaar te tippen, vragen te stellen, ideeën te lanceren etc.

Als je je zojuist hebt aangemeld, moeten we een Workplace-account voor je aanmaken. De norm is binnen 24 uur. Je krijgt een e-mail. Je kunt hieronder al even kijken hoe het platform werkt.

Wat nu?

Wacht even op de uitnodiging in je mail (binnen 24 uur) met toegang tot het platform. In principe hoef je niet weer terug naar deze website, alles kan straks via het platform. Terwijl je hierop wacht, kun je bovengenoemde acties doen (Specialistenvinder installeren, logo downloaden en plaatsen en boeken downloaden).

 

 

support@vermooooiers.nl

(085) 06 07 08 9